X-StOrM Guild Forum


 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide

Go down 
AuthorMessage
MrBG

MrBG

Number of posts : 13
Age : 42
Location : Penang, Malaysia
IGN : LuckyBGxx and BG53
Job N Level : Hermit lvl 115 , F/P mage lvl 103
Registration date : 2008-01-19

Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide Empty
PostSubject: Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide   Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide I_icon_minitime31/01/08, 03:52 pm

Level Req : 40

Procedure:
1. Look for Scared Cat in Showa Town
2. Look for Sakura in Showa Town
3. Look for Boss Cat in Showa Town
4. Look for Scared Cat
5. Look for Boss Cat
6. Buy 300 Fried Chicken for the quiz (each time u get it wrong you need to give 300 more Fried Chicken.Chickens Can be brought at Henesys,Orbis And Ludibrium
7. Look for Sakura in Showa Town to return the Orange Marble

Boss Cat Commonly Asked Questions:

1.What Is the name of statue in Mushroom Shrine ?
Answer: Mushroom Statue

2.Which Of these items do not match in description ?
Answer: Bamboo Spear -Warrior-only Weapon

3.Which of these noodles are NOT being sold by Robo at Mushroom Shrine?
Answer: Mushroom Miso Ramen

4. Which of these items do the Thugs NOT drop?
Answer: Thug B's Corset

5.Which of these items does the Flaming Raccoon NOT drop?
Answer: Solid Horn

6.What is the name of NPC that transfer from Kerning city to Mushroom Shrine?
Answer: Spinel

7.Which NPC is responsible for transporting travelers from Kerning City to Zipangu, and back?
Answer: Spinel

8.Which of these items DO NOT exist?
Answer: Fly Swatter

9.What's the name of the owner of the vegetable store at Showa Town?
Answer: Umi

10.Which of these NPC's does NOT stand in front of Showa Movie Theater?
Answer: Shinta

11.Which of these Items DO exist?
Answer: Night Fox Tail

12.Which Item listed below will boost your Overall Attack?
Answer:Takoyaki


Reward:
30% Cursed Scroll for Shoe for Jump or
30% Cursed Scroll for Helm for HP

lol! lol! lol!
Back to top Go down
prisces

prisces

Number of posts : 25
Age : 38
Location : Singapore
IGN : prisces
Job N Level : Bishop Lv168
Registration date : 2008-01-12

Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide Empty
PostSubject: Re: Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide   Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide I_icon_minitime31/01/08, 10:02 pm

wah~the boss cat so fatty sia...300 fried chicken affraid affraid

_________________
Currently slacking~
Back to top Go down
http://prisces.blogspot.com
MrBG

MrBG

Number of posts : 13
Age : 42
Location : Penang, Malaysia
IGN : LuckyBGxx and BG53
Job N Level : Hermit lvl 115 , F/P mage lvl 103
Registration date : 2008-01-19

Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide Empty
PostSubject: Re: Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide   Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide I_icon_minitime01/02/08, 11:58 am

Very Happy Very Happy Very Happy Never see b4 cat eats chicen 300 pcs Very Happy Very Happy Why I post kitty quest here, becos last time I was sacrifice how many times 300 pcs chicken to the fatty cat on the Q & A section. But is worth to do the quest bcos with chances to get the jump scroll Very Happy Very Happy
Back to top Go down
jarell02

jarell02

Number of posts : 8
Age : 40
Registration date : 2008-01-17

Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide Empty
PostSubject: stupid cat zzzz   Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide I_icon_minitime01/02/08, 01:15 pm

affraid affraid wah... this stupid cat need too many fried chicken ah.......zzzzzzz Shocked Shocked maybe when i free i will ask the stupid cat need (kopi ping) or not zzzzzz hahahaha lol! lol!
Back to top Go down
puremagic2

puremagic2

Number of posts : 2
Age : 25
Location : Singapore
IGN : puremagic2
Job N Level : Hermit lvl 110
Registration date : 2008-01-13

Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide Empty
PostSubject: Re: Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide   Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide I_icon_minitime05/02/08, 10:15 am

its both jump 30% and helm hp 30% i tried it many times 4 the jump 30% ^^ Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide Empty
PostSubject: Re: Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide   Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide I_icon_minitime

Back to top Go down
 
Sakura, The Kitty And The Orange Marble Quest Guide
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sunny Chick Quest Guide
» Mystery gifts help with island quests!
» Heart Studded (VJ Bear) Quest Guide
» List of Quests?
» Sakura Bonsai Quest

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
X-StOrM Guild Forum :: MapleSEA :: Guides-
Jump to: